Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Paradicsommal, mozzarellával sült padlizsán

2008.02.25

Hozzávalók:

Egy nagy padlizsán

három-négy nagy paradicsom

30 dkg mozzarella

bazsalikom, só, olivaolaj

A padlizsánt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, megsózzuk. A paradicsomot és a mozzarellát is felkarikázzuk. A padlizsán levét leitatjuk a zöldségről, majd olivaojallal felöntött tűzálló edénybe tesszük. Mindegyikre egy paradicsomszelet jö, bazsalikom, arra a mozzarella.

Közepesen meleg sütőben addig sütjük, míg a sajt kicsit megbarnul. Aki önmagában nem találja elég laktatónak, haraphat hozzá fokhagymás piritóst.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.