Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Gesztenye krémleves

2008.01.22

Hozzávalók:Kép

8 dl tej

1 csomag vaníliás pudingpor

3 evőkanál cukor

25 dkg gesztenye massza (vagy ugyanennyi darált, főtt gesztenye)

1 csomag vaníliás cukor

0,5 dl rum

10 dkg mazsola


A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, a pudingport és a cukrot simára keverjük benne. A többi tejet felforraljuk, a pudingporos tejet kevergetve beleöntjük, a villával összetört gesztenyemasszát hozzáadjuk, és 1-2 percig főzzük. A tűzről lehúzva vaníliás cukorral ízesítjük, botmixerrel simára keverjük. Rumba áztatott mazsolával tálaljuk.

Kínálhatjuk melegen, vagy jól lehűtve.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.